Barça

Gols a dojo i derrota en l’estrena

El Barça ha engegat la pretemporada amb derrota (5-3) contra l’Arsenal. Ha notat l’equip culer la falta de rodatge i ha estat superat per un conjunt gunner que ha disputat el seu tercer partit.

Xavi ha apostat per dos onzes diferents per a cada part. En la primera han jugat: Ter Stegen, Dest, Araujo, Christensen, Marcos Alonso; Oriol Romeu, Gündogan, Pedri; Abde, Lewandowski i Raphinha. No ha estat un bon primer temps del conjunt blaugrana, que avui ha estrenat l’equipació blanca, tot i arribar 2-2. L’Arsenal ha controlat en tot moment, exercint una pressió altíssima i agressiva i no ha deixat als culers traslladar-se a camp rival. Els gunners han tingut en Bukayo Saka, el seu principal argument, i des de la banda dreta ha fet anat de bòlit a Marcos Alonso i Christensen. Aquests primers 45 minuts han estat frenètics, amb molt de ritme i molt de contacte i l’ha destapat Lewandowski (8’) que ha culminat una cavalcada d’Abde, el millor del Barça aquest primer temps. De seguida ha empatat Saka (13’), que ha aprofitat una errada de Christensen, i l’anglès ha tingut el segon amb un penal que ha xutat fora. Raphinha (34’) en una falta llunyana que ha desviat la darrera ha tornat a posar es blaugrana per davant, fins que Havertz (43’), després d’una jugada de Saka ha tornat a empatar.

Després del descans, Xavi ha tret un onze completament nou: Iñaki Peña; Sergi Roberto, Kounde, Eric, Balde; De Jong, Kessié, Fermín; Dembélé, Ferran Torres i Ansu Fati. A falta de 10 minuts Lamine Yamal ha entrat per Fermín. El segon temps ha estat ja més igualat, ja que Mikel Arteta no ha fet massa canvis i els gunners han perdut ímpetu. Tot i això, han estat més afinats. Trossard (56’ i 78’) amb un doblet ha certificat el triomf dels londinencs; el Barça hagués pogut marcar però tant Dembélé com Balde s’han trobat amb el pal. Ferran Torres (88’) a última hora ha escurçat distàncies, però Fabio Vieira (89’) ha tornat a obrir escletxa amb el 5-3 definitiu.

El proper partit dels blaugrana és dissabte (23 h hora catalana) contra el Real Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Araujo també es lesiona i crea un altre maldecap

BARCELONA
 

Pedri: adeu a l’Eurocopa

barcelona
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Rochemback: de Paul McCartney a Ramoncín

BARCELONA
 

Aitana: “Pere Romeu té uns coneixements brutals”

BARCELONA
 

Pedri estarà un mes de baixa

barcelona
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Vitor Baia: un sopar d’agraïment a Pantic

BARCELONA
 

Kika Nazareth ja és blaugrana

barcelona
 

El somni de Hansi Flick

BARCELONA
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Christanval: l’espermatozoide campió

BARCELONA