Barça

Sergi Roberto: “No estem de vacances, sortirem a guanyar”

El primer capità del Barça, Sergi Roberto, ha parlat en la prèvia del clàssic d’aquesta nit (23 h) a Dallas i ha assegurat que sortiran a guanyar. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

El clàssic

“Un clàssic sempre és especial i diferent a qualsevol altre partit. Només hem jugat un amistós, aquest serà el segon, però contra el Madrid sempre s’ha de sortir a guanyar i serà un partit molt disputat”.

“No hi ha amistosos. Volem guanyar. La pretemporada és contra rivals molt bons, però per estar preparats per al primer partit de lliga cal jugar contra aquests equips. És una prova. Sortirem a guanyar, no estem de vacances”

La plantilla

“Cada any s’ha de millorar. La temporada passada va ser molt bona i vam aconseguir títols importants. Les incorporacions han estat molt bones. Són jugadors espectaculars i milloren la plantilla. És cert que hem perdut jugadors importants, però la confiança en l’equip és plena. Estem treballant molt bé i veig un equip per lluitar per a tot”.

El sistema

“La temporada passada el Xavi va demostrar que li agrada provar diferents variants en el sistema. Jo m’adapto a les seves necessitats, ja sigui al lateral dret com al mig. Veurem quines alternatives tenim en el joc. Al tècnic li agrada jugar amb quatre al mig i dominar el centre del camp i aquí també m’hi sento còmode. Tenim grans jugadors per adaptar-nos a la situació que necessiti l’equip”.

Dembélé

“És un jugador clau per a nosaltres, segurament el més determinant per la seva manera de jugar. És especial. Espero que es quedi amb nosaltres perquè és una peça clau en el vestidor i és un jugador estimat”.

El seu paper

“Sé què em demana. Estic aquí per les necessitats de l’equip i l’entrenador. L’objectiu és estar en les millors condicions per ajudar i donar el 10%. Així serà”.

Els joves

“Per experiència pròpia, s’ha de tenir paciència. El meu somni era estar en el primer equip del Barça i ho he aconseguit a base de constància, perseverança i paciència. És cert que ara tot arriba més ràpid i a qualsevol que destaca ja se li posa pressió, però els hi diria que continuïn treballant. Si de veritat volen triomfar al Barça, han de tenir paciència i fer la feina ben feta al filial perquè les oportunitats arribaran”.

Aixecar la Champions a Wembley

“És una imatge que tinc en ment. Seria molt especial. Tant de bo passi. He coincidit amb grans capitans i seguir aquest camí que han fet ells és un autèntic honor i un plaer. Vull gaudir del moment. Com a culer que soc des de petit, és un orgull i un somni. Ho faré el millor possible i si es pot aixecar la Champions, millor”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)