Victòria per tancar la gira

El partit. Un bon Barça sense Ousmane Dembélé supera el Milan amb diana d’Ansu Fati en l’últim amistós de l’estada pels Estats Units

Milan 0 Barça 1

MILAN:Maignan; Florenzi (Kalulu, 64’), Thiaw (Kjær, 73’), Tomori (Saelemaekers, 86’), Theo Hernández (Bartesaghi, 80’); Krunic (Pobega, 73’), Loftus-Cheek, Reijnders; Pulisic (Romero, 73’), Giroud (Colombo, 73’) i Rafael Leão.BARÇA:Peña; Araújo (Valle, 84’), Koundé (Dest, 68’), Éric García (Faye, 84’), Marcos Alonso (Balde, 46’; Garrido, 84’); Oriol Romeu (Casadó, 81’), Pedri (Sergi Roberto, 46’), Fermín López (De Jong, 46’); Raphinha (Lamine Yamal, 68’), Ferran Torres (Lewandowski, 46’) i Abde (Ansu Fati, 46’).GOLS:0-1 (55’) Ansu Fati.ÀRBITRE:Alex Chilowicz.T.G.:Loftus-Cheek, del Milan, i Marcos Alonso, del Barça.T.V:cap.PÚBLIC:38.986 espectadors a l’Allegiant Stadium de Las Vegas.

El Barça va tancar la gira pels Estats Units amb una victòria (0-1) contra el Milan a l’Allegiant Stadium de Las Vegas. Ja sense Dembélé, que a punt de signar pel PSG no va disputar cap minut, la figura del partit va ser Ansu Fati, que amb un golàs en la segona meitat va ser l’artífex del triomf culer.

En l’enfrontament, l’equip orientat per Xavi Hernández va oferir una bona versió, i va ser superior a un conjunt rossonero només capaç d’inquietar puntualment mitjançant Rafael Leão, incisiu per banda esquerra. En la primera meitat, els culers van generar força arribades, i l’ocasió més clara va ser un xut al pal de Kounde. Després del descans sí que van afinar els blaugrana mitjançant Ansu Fati (55’).

Els joves i el capità Araujo

Xavi va donar entrada als joves del planter desplaçats en la gira que s’havien quedat sense minuts en els dos amistosos previs. D’aquesta manera Mika Faye, Marc Casadó, Aleix Garrido i Àlex Valle van entrar en la recta final del matx. Només el porter Ander Astralaga no va jugar. El duel també va servir perquè Ronald Araujo lluís el braçal de capità per primera vegada.