Barça

Kessié té un peu i mig fora

Mercat. L’ivorià, a qui Xavi va dir que busqués una sortida, valora ara una oferta procedent de l’Aràbia Saudita. El Barça cobraria traspàs

Franck Kessié s’entreveu com una altra de les baixes en l’estiu blaugrana. El migcampista ivorià ja sap que Xavi té altres prioritats per a la medul·lar i que amb prou feines jugarà –a la gira nord-americana només ha disputat un partit (45 minuts)– i ja fa dies que estudia propostes. L’última és de l’Aràbia Saudita, concretament de l’Al Ahli, i Kessié l’està valorant seriosament. Com totes les ofertes procedents del país del Pròxim Orient a futbolistes que militen a l’alt nivell europeu aquesta també és interessant econòmicament i podria acabar-la acceptant. Per al Barça seria un negoci rodó, ja que alliberaria massa salarial per un jugador que no compta per a l’entrenador i, a més, cobraria traspàs –diversos mitjans van indicar que l’oferta és de 15 milions per al club blaugrana– per algú fitxat el passat estiu com a agent lliure a cost zero.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)