Barça

Objecte de desig

Bernardo Silva. El Barça, que amb les vendes té més marge de maniobra en el mercat, pensa en el portuguès del City. Guardiola posa les cartes sobre la taula

No és cap secret que Bernardo Silva és un dels futbolistes preferits de Xavi Hernández. L’entrenador del Barça valora la versatilitat del futbolista del Manchester City, que té talent, és capaç de jugar per dins, d’interior, també per fora, d’extrem, i a tot arreu sap interpretar perfectament la manera de jugar que vol el tècnic. Sota la direcció de Pep Guardiola, ha crescut molt a l’equip anglès. “És un jugador que m’encanta, n’hi ha pocs com ell, però ja depèn del Manchester City”, va reconèixer Xavi l’estiu passat, en un moment en què el club culer va fer un intent per aconseguir els serveis del migcampista portuguès.

I ara, un any després, i amb el marge de maniobra que li donen les vendes de Dembélé i Kessie, l’entitat presidida per Joan Laporta s’ho torna a rumiar. Bernardo Silva, de 28 anys, continua sent objecte de desig a can Barça i al Manchester City ho saben. Ahir Guardiola va posar les cartes sobre la taula: “No hem rebut cap oferta. Ni una oferta adequada. No l’hem rebut. Tot el que puc dir és que és el nostre jugador i volem que es quedi. Si el volen, pujaran a un avió i parlaran amb el director esportiu per arribar a un acord.” Guardiola hi va afegir: “No vull jugadors que no vulguin ser aquí. Vull treballar amb jugadors que vulguin quedar-se.” “Bernardo és molt important per a nosaltres i lluitarem per renovar-li el contracte”, va concloure.

PEP GUARDIOLA SOBRE BERNARDO SILVA

No hem rebut cap oferta. Ni una oferta adequada. No l’hem rebut. Tot el que puc dir és que és el nostre jugador i volem que es quedi
Si el volen, pujaran a un avió i parlaran amb el director esportiu per arribar a un acord
Pep Guardiola
TÈCNIC DEL MANCHESTER CITY
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)