Barça

Tornada a la feina amb Dembélé

Retorn. El francès va tornar a Barcelona per reincorporar-se a la disciplina culer en no oficialitzar-se encara el seu traspàs pel PSG

Després d’uns dies de descans un cop finalitzada la gira pels Estats Units, el Barça va tornar ahir a la feina per preparar l’últim compromís de la pretemporada. Aquest dimarts, els blaugrana s’enfrontaran al Tottenham a l’Estadi Olímpic Lluís Companys amb motiu del trofeu Joan Gamper. Cita prèvia al debut a la lliga contra el Getafe el proper diumenge.

La gran sorpresa d’ahir a la tarda va ser la presència d’Ousmane Dembélé. El francès, que aquests últims dies ha estat a París per tancar el seu fitxatge pel PSG, es va veure obligat a tornar a Barcelona per entrenar-se a les ordres de Xavi Hernández en no oficialitzar-se encara el seu traspàs al club parisenc. La complexitat de la seva clàusula alliberadora, les quantitats, les formes de pagament i els terminis, estan endarrerint una operació que ja semblava tancada dijous passat, quan el jugador va comunicar de manera oficial la seva intenció d’abandonar l’entitat blaugrana. El Barça està en plenes negociacions amb l’agent del futbolista per veure com s’acaben repartint els 50 milions d’euros que pagarà el PSG.

Kessié, a l’Aràbia Saudita

Qui també deixarà el Barça és Franck Kessié. L’ivorià posarà rumb a l’Aràbia Saudita per incorporar-se a l’Al-Ahli. L’acord entre els dos clubs és total i es podria oficialitzar en les properes hores. L’entitat àrab ha presentat una oferta d’uns 11 milions d’euros. Una xifra que el club blaugrana veu amb bons ulls, ja que Kessié va arribar a cost zero l’estiu passat i necessiten vendre jugadors per poder afrontar noves incorporacions i inscriure els pendents de renovació o fitxats aquest estiu.

Kessié firmarà un contracte de tres temporades, fins al 2026, i cobrarà uns 14 milions d’euros nets per campanya, el doble del que rebia com a blaugrana. Així, doncs, el migcampista marxarà havent disputat 43 partits, havent marcat 3 gols i havent fet 3 assistències.

FRANCK KESSIÉ

Deixarà uns 11 milions a la caixa després d’acceptar un traspàs a l’Al-Ahli
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)