Barça

Kessie diu adeu al Barça

Traspassat. El migcampista ivorià fitxa per l’Al-Ahli d’Aràbia Saudita a canvi de 12,5 milions d’euros molt benvinguts per als blaugrana a l’hora d’afrontar la inscripció de jugadors a LaLiga

Franck Kessie ja és història passada per al Barça. Arribat l’estiu passat procedent del Milan lliure i sense reclamar cap prima de fitxatge, poques setmanes després de ser campió de l’Scudetto amb el conjunt rossonero, el migcampista ivorià és ja nou jugador de l’Al-Ahli de l’Aràbia Saudita gràcies a un acord de traspàs de 12,5 milions que aniran la mar de bé als blaugrana per afrontar la inscripció de jugadors de cara a l’inici de la lliga.

L’africà va passar el corresponent reconeixement mèdic a París i ahir va fer escala a Barcelona per dir adeu al club blaugrana i emprendre la nova aventura a l’Aràbia Saudita. Kessie deixarà a les arques del Barça més de 12,5 milions d’euros i alliberarà la seva fitxa, dos aspectes clau per donar marge al fair play de LaLiga i poder inscriure algun dels futbolistes que han renovat recentment el contracte o a un dels tres fitxatges.

En la seva única temporada amb el Barça, Kessie va disputar un total de 43 partits en totes les competicions, però només setze van ser com a titular (1803 minuts). L’ivorià va fer tres gols, el més recordat, contra el Madrid, que va donar el triomf i mitja lliga als culers.

Dembélé espera a París

L’extrem és a la capital francesa en espera de firmar els darrers documents per convertir-se en nou jugador del PSG. Ousmane va demanar sortir del Barça, que, lligat de mans i peus, ha hagut d’acceptar la decisió. El que està per veure o concretar-se és la quantitat del traspàs final i com s’ho reparteixen el club, el jugador i el seu representant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)