Barça

Dembélé, quasi fet

Traspàs. L’extrem, que ja fa dies que és a París per tancar el seu fitxatge pel PSG, va superar ahir amb èxit la revisió mèdica i podria firmar avui el seu nou contracte, que el lligarà per 5 anys

En les pròximes hores Ousmane Dembélé quedarà definitivament desvinculat del Barça. L’extrem, que ja fa dies que és a la capital francesa en espera de tancar el seu fitxatge pel PSG, va superar ahir la revisió mèdica i avui és previst que firmi el seu nou contracte per les pròximes cinc temporades, fins al 2028. Així, doncs, l’operació es tancarà just a temps perquè el jugador pugui ser amb el PSG a l’inici de la Ligue 1 i perquè el Barça pugui alliberar prou massa salarial perquè li permeti inscriure jugadors abans del debut a la lliga contra el Getafe diumenge a les 21.30 h.

Quan aquest traspàs es farà oficial, es coneixeran tots els detalls d’aquesta operació, que encara és tot un interrogant. El club francès pagarà els 50 milions de la clàusula de rescissió, una quantitat a repartir entre el Barça, el jugador i el seu representant. L’entitat blaugrana va intentar en els darrers dies que fossin més dels 25 milions pactats en un principi.

D’aquesta manera, Dembélé posarà el punt final a una etapa com a blaugrana marcada per la seva irregularitat i per les seves greus lesions musculars, que no li han permès de fer el salt que tothom esperava. En sis anys com a blaugrana, ha disputat 184 partits oficials i ha marcat 40 gols. Ara arriba al Parc dels Prínceps per pal·liar la baixa de Kylian Mbappé, apartat de l’equip per no voler renovar. A priori s’ha de convertir en un futbolista important en el projecte de Luis Enrique a París.

posarà punt final a una etapa

INTERROGANT

Està per veure com es repartiran els 50 milions d’euros de la clàusula

PROJECTE

El francès arriba per pal·liar la baixa de Mbappé, apartat perquè no vol renovar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)