Barça

“Ens emportem un punt que és insuficient”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

L’agressivitat del Getafe i la permissivitat arbitral van treure de polleguera Xavi Hernández, que va ser expulsat per primera vegada com a entrenador del Barça. L’egarenc va veure els últims minuts des d’una cabina del Coliseum. D’aquesta manera va explicar la seva expulsió. “He dit a l’àrbitre que estaven permetent moltes faltes i a nosaltres, no. Per això m’ha expulsat. L’altre dia vam tenir una reunió amb els àrbitres, i el primer canvi en la reglamentació és que entendran els entrenadors perquè nosaltres estem en tensió i competim, a diferència d’ells. Això no és el que ha passat avui.”

El tècnic blaugrana també va valorar d’aquesta manera el partit dels seus jugadors. “Ho hem intentat de totes les maneres contra un rival molt rocós defensivament, i és una llàstima, perquè crec que hem merescut guanyar i al final ens emportem un punt que és insuficient. Ells estaven molt còmodes amb el 0 a 0 i perdent temps. És la seva manera de competir. Avançar-se era molt important. L’any passat vam començar igual i vam acabar bé. Aquesta és la lectura positiva.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)