Barça

L’1x1 del Barça

Per Marta Escubós

TER STEGEN (90’)
espectador
Poca feina a l’oficina. Fins al minut 30 no va haver d’intervenir, per un xut ras d’Iglesias que va blocar molt segur entre pals. Aquesta va ser l’única ocasió clara dels locals. Molt precís, com sempre, en la sortida de pilota.
KOUNDe (90’)
generador
Imprecís en els primers minuts de joc i lent en alguna jugada, però es va anar refent amb el pas del temps. Va ser l’encarregat d’iniciar el joc i li va tocar vigilar de prop Latasa, que li va guanyar l’esquena en alguna acció perillosa.
ARAUJo (90’)
consistent
Sense ser encara especialista en el lateral dret, Araujo va ocupar aquesta posició. Ja recuperat de les molèsties que va tenir al Gamper, es va mostrar molt intens en els duels aeris i segur amb la pilota als peus.
CHRISTENSEn (45’)
correcte
Formant parella a l’eix de la defensa amb Kounde, va ser una assegurança al darrere. Amb la calma que el caracteritza, va defensar la seva zona sense dificultats. Per moments va intentar guanyar metres per generar perill.
BALDe (90’)
gris
Titular indiscutible, va ocupar el carril esquerre que ha deixat orfe Dembélé. No va ser el partit més brillant que se li recorda. La defensa del Getafe va tapar molt bé les seves temibles arribades.
ORIOL ROMEu (76’)
equilibri
En el seu debut amb la samarreta blaugrana, va ser una peça clau en la distribució del joc i molt segur quan li va tocar defensar. Va protagonitzar l’ocasió més clara del primer temps, amb un xut potent des de la frontal.
DE JONg (90’)
llum
El futbolista neerlandès va ser un dels jugadors més verticals de l’equip, buscant passades mil·limètriques per als atacants. El Getafe, però, va estar molt atent a les seves arribades. Molt bé en la distribució del joc.
GÜNDOGAn (79’)
desubicat
L’alemany, que va sortir en el lloc de Gavi, no va tenir el debut més brillant. Acostumat al ritme alt d’Anglaterra, es va veure afectat per les constants interrupcions de joc. No va aportar tot el que s’espera d’ell.
PEDRi (79’)
amagat
Molt poca participació en el joc del Barça. El canari va acusar el poc espai entre línies i no va aconseguir brillar com ens té acostumats. El conjunt blaugrana ho va patir. Molt poca fluïdesa en el joc.
RAPHINHa (42’)
expulsat
Expulsat amb vermella directa per un cop de colze a Gastón. Agressió injustificada i que va ser fruit de la seva frustració. Fins aleshores va ser el jugador blaugrana més incisiu en atac, amb dues ocasions molt clares per fer el primer.
LEWANDOWSKi (90’)
incÒmode
No va estar gaire connectat al joc de l’equip. Va patir el rigor defensiu del Getafe, amb nombroses faltes i aturades de joc. Li va costar molt finalitzar les jugades davant un marcatge molt intens. No va ser el seu dia.
abde (45’)
precipitat
Situat a l’extrem esquerre, la seva missió va ser aportar velocitat i amplitud en les jugades. Se’l va veure molt precipitat en totes les accions.
yamal (14’)
actiu
Va intentar sacsejar el partit penjant pilotes a l’àrea per veure si hi havia sort i algun davanter la podia caçar. Molt bona entesa amb el 10 blaugrana, Ansu Fati.
gavi (11’)
entregat
Energia i intensitat en la pressió. Se’n va anar amb una targeta groga per haver protestat per un possible penal sobre Araujo.
ansu (11’)
imprecís
Va sortir al rescat pel seu olfacte golejador, però no va ser el seu dia. Va tenir una ocasió claríssima després d’una passada de Yamal.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)