Barça

Geyse, traspassada al Manchester United

Oficial. El Barça fa caixa amb la brasilera, venuda per uns 300.000 euros entre fixos i variables, però perd gol

Geyse Ferreira tanca la seva breu etapa al Barça. Pròxima destinació: la lliga anglesa. El club blaugrana i el Manchester United van oficialitzar ahir el traspàs de la davantera brasilera per una xifra propera als 300.000 euros entre fixos i variables. Un traspàs rècord al Barça femení.

“Estic molt feliç de ser aquí. Fitxar pel United fa que avui sigui un dia molt especial per a mi i la meva família. Estic molt agraïda per aquesta oportunitat dono les gràcies a tothom per haver-la fet realitat”, admetia ahir Geyse en les seves primeres declaracions com a red devil. Als 25 anys, la brasilera busca nous reptes després de guanyar la UEFA Women’s Champions League, la lliga i la supercopa en la seva única temporada com a blaugrana. Geyse va arribar a Barcelona l’estiu passat procedent del Madrid CFF. Els seus 20 gols en 27 partits amb el club madrileny van convèncer Jonatan Giráldez i Markel Zubizarreta, que van veure en Geyse la figura indicada per cobrir la baixa de Jenni Hermoso. Un any després, Geyse deixa el Barça havent guanyat tres títols, però amb la sensació de no haver tingut la transcendència desitjada. L’atacant ha marcat 11 gols com a blaugrana en 37 partits. El fet d’haver-se hagut de repartir tants minuts amb Asisat Oshoala i no tenir garantida tampoc aquest any la titularitat exclusiva han propiciat que Geyse acceptés la gran oferta econòmica del Manchester United per provar una nova aventura. A Manchester hi arriba per ser titular indiscutible, en un equip que ha acabat segon de la lliga anglesa, a dos punts del campió, el Chelsea, i amb 9 punts més que l’Arsenal i el City, els altres dos aspirants.

Dues grans decepcions

En l’aspecte personal, Geyse ha viscut aquesta temporada dues grans decepcions. L’última, la prematura eliminació del mundial d’Austràlia i Nova Zelanda, amb una selecció brasilera que no va ser capaç de superar la fase de grups. França i Jamaica li van barrar el pas a vuitens. L’altra gran taca en l’expedient va ser amb el Barça. Geyse va ser protagonista en l’eliminació blaugrana de la copa de la Reina per alineació indeguda. La brasilera havia estat expulsada en l’últim partit de copa amb el Madrid CFF i el Barça la va alinear per error contra l’Osasuna i va ser desqualificat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)