Barça

Xavi: “Ansu al Madrid? Això és una broma, oi?”

Contundent. Després que Carlo Ancelotti es desfés en elogis cap a Ansu Fati i que a Xavi li demanessin ahir per un interès del Real Madrid en el jugador, el de Terrassa va tancar el cas

Si Xavi Hernández va ser enigmàtic amb el futur d’Ansu Fati el dia del Gamper i va deixar oberta una petita porta a una hipotètica sortida del jugador amb les seves paraules, ell mateix va ser qui va tancar ahir el debat deu dies després. Canvi de missatge respecte del dia del Tottenham. Ahir, en la prèvia del Barça-Cadis, més taxatiu sobre aquesta qüestió. A Xavi, li van preguntar per un possible interès del Real Madrid pel dorsal 10 del Barça, i la resposta no va poder ser més clara: “Ansu al Madrid? Això és una broma, oi? Ansu és patrimoni del club, ara i en el futur. Més clar no puc ser.” “S’estan generant debats estèrils amb Ansu i no ho entenc. És un jugador que pertany al Barça i hi comptem. Està bé de forma i estem molt contents amb el seu rendiment. Esperem que ja s’acabi de parlar de tot això perquè no té sentit.”

La pregunta a Xavi va venir induïda perquè en la roda de premsa de Carlo Ancelotti el tècnic italià es va desfer en elogis cap al futbolista blaugrana quan li van preguntar si el Madrid estaria interessat en el seu fitxatge: “És un jugador jove amb molt de talent. Tindrà un gran futur.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)