Barça

Ter Stegen aplana el camí

Acord emparaulat. El segon capità del Barça, segons una informació del diari ‘Marca’, hauria acceptat finalment diferir el seu salari per generar ‘fair-play’. L’ampliació contractual seria fins al 2028

Marc-André ter Stegen i el Barça tenen pactada la renovació fins al 2028, segons una informació del diari Marca, amb l’acord sobre la taula de diferir el seu salari per tal de generar fair-play i que el Barça es pugui reactivar en aquest mercat estival. La idea és que Ter Stegen rebaixi la seva fitxa els dos primers anys i incrementi el seu salari les últimes temporades. Això permetrà respirar al Barça en clau de mercat.

Feia temps que el Barça treballava en aquest acord perquè sempre ha tingut clara la continuïtat de Ter Stegen, i encara més després del seu últim gran any, en què ha estat determinant, ha permès guanyar molts punts i ha guanyat el Zamora. L’alemany tenia encara dos anys de contracte. Amb aquesta ampliació fins al 2028, continuarà vinculat al club fins als 36 anys.

Les converses entre el seu agent i Deco s’han accelerat en els últims dies. El Barça encara no ha fet oficial cap acord, però la renovació està emparaulada. Ter Stegen sempre ha tingut clara la seva continuïtat. Aquesta temporada ha estat ascendit a segon capità i la seva voluntat sempre ha estat ajudar el club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)