Barça

Qatar, opció real per a Philippe Coutinho

Mercat. El brasiler està en l’òrbita de diversos clubs de la lliga qatariana, i el Barça podria ingressar uns milions inesperats perquè li pertany el 50% dels beneficis d’una possible venda

El Barça podria rebre un regal inesperat en aquesta recta final del mercat. Tot gràcies a Philippe Coutinho. L’internacional brasiler, que va ser traspassat a l’Aston Villa per uns 20 milions d’euros, està sentint cants de sirena procedents de Qatar. També l’Aràbia Saudita ha trucat a la porta de Coutinho. El cas és que quan el Barça va tancar l’operació amb el club britànic fa poc més d’un any, va assegurar-se el 50% d’una possible venda del jugador. Coutinho no entra en els plans de futur del tècnic Unai Emery i el club de Birmingham està obert a un traspàs. Segons una informació de Fabrizio Romano, Qatar va de debò pel brasiler.

A pocs dies per al tancament del mercat, el Barça estarà atent a aquesta operació. Qualsevol notícia positiva pot ajudar a guanyar fair-play. Mentre el club blaugrana continua negociant amb Cancelo i el City per reforçar el lateral dret, tres homes encara esperen notícies. Tensa espera en el cas de Marcos Alonso, Iñaki Peña i Iñigo Martínez. Cap dels tres va estar disponible per a Getafe i tampoc ho estaran per avui contra el Cadis. El club confia poder-los inscriure abans del Vila-real-Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)