Barça

Esmee Brugts, a prop

Fitxatge. La neerlandesa, una de les jugadores destacades del mundial, es desvincula del PSV Eindhoven i es podria convertir en el segon reforç del Barça després de l’arribada d’Ona Batlle

Un cop acabat el mundial, els ulls es posen en el retorn de les competicions estatals. La lliga arrenca per al Barça d’aquí a menys de tres setmanes i el club treballa en la confecció de la plantilla per tal de tornar a competir per tots els títols. La marxa de Geyse Ferreira al Manchester United deixa un buit a la davantera i l’entitat blaugrana s’ha fixat en una de les jugadores que han cridat l’atenció en aquesta copa del món: Esmee Brugts.

La neerlandesa, de tan sols 20 anys, és l’objectiu del Barça i, tal com va informar el diari Sport, és molt a prop de vestir-se de blaugrana malgrat tenir altres grans clubs d’Europa darrere seu. Brugts arribaria lliure després de desvincular-se del PSV Eindhoven, del qual es va acomiadar diumenge a través d’una publicació a Instagram després d’haver-hi jugat durant les tres últimes temporades i haver-hi superat la vintena de gols.

La davantera va ser titular en els cinc partits que els Països Baixos van disputar a Austràlia i Nova Zelanda i va marcar dos gols. Els que va firmar en la golejada contra Vietnam per 0-7. Dues dianes calcades amb dos grans llançaments de rosca des de la frontal que van anar directes a l’escaire.

Si es confirmés l’arribada d’Esmee Brugts, l’exjugadora del PSV Eindhoven es convertiria en el segon reforç de l’estiu després del fitxatge d’Ona Batlle, que tornarà al Barça amb l’etiqueta de campiona del món després de guanyar el títol amb la selecció espanyola.

REACCIÓ

La marxa de Geyse al United ha portat el club a buscar una jugadora atacant

BON PAPER

Amb tan sols 20 anys, Brugts ha jugat el mundial i ha marcat un total de dos gols
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)