Barça

Dest torna a l’Eredivisie

Mercat. El Barça tanca la cessió del lateral dret al PSV Eindhoven, que disposarà d’una opció de compra per onze milions d’euros. El club blaugrana haurà de pagar la meitat de la seva fitxa

A Mateu Alemany se li va afegir una altra carpeta per resoldre aquest estiu abans del seu comiat definitiu, després que el Milan retornés Sergiño Dest a la disciplina blaugrana, ja que el seu rendiment no va convèncer a San Siro i només va jugar 14 partits. El lateral tampoc no és del gust de Xavi i era urgent trobar-li una sortida, que, en aquest cas, ha estat en direcció a l’Eredivisie, una lliga que coneix bé, ja que es va formar a l’Ajax.

Nascut i criat als Països Baixos, tot i que juga amb la selecció dels Estats Units per la seva doble nacionalitat, Dest torna al seu país d’origen com a cedit per vestir la samarreta del PSV fins al 30 de juny de 2024, tot i que el club neerlandès tindrà una opció de compra establerta en onze milions d’euros. L’acord entre les dues entitats preveu també que el Barça pagui la meitat de la fitxa i es reservi un percentatge d’una futura venta del jugador.

Només arribar, el defensa ha estat convocat per al partit d’avui contra el Glasgow Rangers, l’última eliminatòria per poder accedir a la Champions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)