Barça

Brugts, culer fins al 2027

Oficial. La internacional neerlandesa Esmee Brugts signa amb el Barça per a les quatre pròximes temporades. En el mundial d’Austràlia i Nova Zelanda ha jugat cinc partits i ha fet dos gols

Esmee Brugts serà blaugrana fins al 30 de juny del 2027. Oficial. La futbolista neerlandesa ha signat per a les pròximes quatre temporades. El FC Barcelona ho va confirmar ahir a través d’un comunicat després que en les últimes hores ja hagués transcendit el fitxatge. Aquesta és la segona incorporació de l’actual campió de la Champions després del reforç de la lateral internacional amb Espanya, Ona Batlle.

Brugts arriba al Barça procedent del PSV Eindhoven, en què aquesta última temporada ha disputat 15 partits de lliga i ha marcat vuit gols. El curs 2021/22 va disputar també la UEFA Women’s Champions League i va jugar un total de 27 partits oficials. La temporada del seu debut en el primer equip del PSV, amb 17 anys, va jugar contra el Barça en la lliga de campions –triomf blaugrana per 4-1 en tots dos partits– i ja va disputar 23 partits oficials.

Esmee Brugts, de només 20 anys, és internacional pels Països Baixos i es va enfrontar a Espanya en els quarts de final del mundial d’Austràlia i Nova Zelanda, en un partit decidit en el minut 111 de la pròrroga amb un gol de Salma Paralluelo (2-1). En aquell partit va coincidir com a rival amb moltes blaugrana amb les quals compartirà equip a partir d’ara.

PÓLVORA OFENSIVA

Aquesta passada temporada ha marcat 8 gols amb el PSV en 15 partits

María Pérez, cessió al Sevilla

Arriba Esmee Brugts i marxa María Pérez. La jugadora del Barça B, recentment campiona del món amb Espanya, marxarà cedida al Sevilla aquesta temporada, segons una informació de Mundo Deportivo, com va fer per exemple en el passat Clàudia Pina. El pla és el mateix: cessió amb bitllet d’anada i tornada. María Pérez va renovar abans del mundial amb el Barça fins al 2025, però l’alta competència al mig del camp en el primer equip de Jonatan Giráldez ha provocat que la jugadora, als 21 anys, vegi amb bons ulls una cessió al Sevilla per créixer futbolísticament. S’espera que aquesta mateixa setmana s’oficialitzi l’acord. Giráldez també l’ha usat en alguna ocasió com a central. Precisament una altra central com Laia Codina marxarà en els pròxims dies cap a Londres per passar la revisió mèdica amb l’Arsenal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)