Barça

Esgotades les entrades per al Gamper

El Barça juga demà el Trofeu Joan Gamper contra la Juventus (19h) en el darrer amistós abans de la gira per Mèxic. Un partit ple d’actes festius i que servirà per donar el tret de sortida al Barça 23/24, si bé faltaran dotze futbolistes que han disputat el mundial i no hi haurà presentació oficial.

Per a aquest partit, s’espera una gran entrada. El club ha informat que s’han venut totes les localitats disponibles per a la tercera edició del Gamper, que serà contra el mateix rival que en la primera, l’any 2021.

Actes festius

Prèviament a l’inici del partit, els aficionats podran gaudir de jocs al videomarcador i pluja de samarretes, amb l’animació de Siria DJ i un himne del Barça cantat per l’Alèxia Pascual, finalista de l’última edició d’Eufòria. Durant la mitja part es reprendran els jocs al videomarcador, es repetirà una pluja de samarretes, aquest cop amb premi, i de nou les actuacions musicals de Siria DJ i Alèxia Pascual posaran el ritme durant el descans. Un cop finalitzat el partit, es donarà pas a l’entrega de Trofeus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)