Barça

“El Gamper és especial”

Prèvia. L’entrenador del Barça, Jonatan Giráldez, veu el partit com una bona manera de preparar-se per a l’inici de lliga i es desfà en elogis cap a Esmee Brugts, la nova incorporació

Malgrat les absències, avui es viurà una festa barcelonista al Johan Cruyff i el tècnic del Barça, Jonatan Giráldez, veu el partit com una bona prova. “El Gamper és especial perquè juguem davant la nostra afició. Falten moltes jugadores, però tenim ganes de veure les que estan agafant el ritme competitiu que necessitem per al primer partit de lliga”, va assegurar el tècnic, que va mostrar respecte cap al Juventus. “És un equip històric. És cert que va perdre la lliga, però està a la Champions i té jugadores internacionals. Serà un bon partit”, va dir.

Sobre el nom propi de la setmana, Esmee Brugts, Giráldez va elogiar la neerlandesa: “És jove, encara per explotar. Té bones condicions, és polivalent i pot jugar en diferents posicions. M’agrada que hi hagi jugadores que puguin tenir diferents rols durant els partits. Pot jugar en els dos perfils i ens pot donar coses que no teníem. Hem de donar-li l’oportunitat d’agafar el ritme competitiu que necessitem en el Barça, però estic segur que ens ajudarà al llarg de la temporada.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)