Barça

Xavi tanca files amb Abde

Abde. El Barça comunica al jugador que no escoltarà ofertes, però l’extrem vol més oportunitats per continuar la seva projecció

Deu ser que Abdessamad Ezzalzouli ha tornat aquest estiu a la disciplina blaugrana seguint la mateixa premissa que el va fer viral a les xarxes socials l’any 2021 després de concedir una entrevista en finalitzar un partit contra l’Osasuna: “Xavi em diu que encari, doncs jo encaro.” I és que l’entrenador culer ha alçat la veu per demanar a la directiva que no escolti ofertes per Abde, ja que el necessita al seu equip, i el club ahir mateix va comunicar al jugador marroquí que compta amb ell aquesta temporada.

El desig de l’extrem ha estat sempre triomfar al primer equip del Barça, no només pertànyer-hi, per això tindria sentiments contraposats davant la decisió de l’entitat i, per tant, la carpeta d’Abde encara no es pot donar per tancada. El jugador vol oportunitats i plena confiança per exercir amb una regularitat que li permeti ser una peça important del trencaclosques i, sobretot, no tallar la projecció que ha anat acumulant aquest darrer any com a cedit a El Sadar.

Javi Garrido, el representant de l’extrem, es va reunir ahir amb Deco a la ciutat esportiva Joan Gamper. No ha transcendit el motiu principal de la visita, però tant pot ser per buscar una millora de contracte com per valorar una possible sortida. Clubs de la Premier com el Chelsea o el Wolverhampton han mostrat interès pel davanter, així com també el Leverkusen alemany. A més, hi ha de nou opcions de marxar cedit a algun club de la lliga, però en cap cas seria el Betis, amb problemes d’inscripció de jugadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)