Barça

Clément Lenglet canvia Londres per Birmingham

Barça. El francès, cedit la temporada passada al Tottenham, continuarà a la Premier i jugarà aquest curs a l’Aston Villa d’Emery, també com a cedit

Clément Lenglet continuarà a la Premier. El central francès jugarà aquesta temporada a l’Aston Villa en qualitat de cedit. Cessió per una sola temporada i sense opció de compra. Fi del serial.

La sortida de Lenglet ha estat una de les operacions que més s’havien enquistat en aquest mercat d’estiu, però finalment el Barça hi ha pogut trobar una solució a dos dies del tancament del mercat. No és la solució desitjada ni òptima per al club, però sí que ha acabat sent un pla B que a aquestes altures de la pel·lícula ha acabat sent ben rebut a les oficines del Camp Nou. Lenglet, amb contracte en vigor fins al 2026, no entrava en els plans de Xavi Hernández i el Barça en tot moment havia prioritzat una sortida en forma de venda, però finalment s’ha hagut de conformar amb una cessió, com la temporada passada. El francès va jugar cedit al Tottenham el curs passat i ara ho farà a l’Aston Villa d’Emery. Unai i Monchi han guanyat la partida al Sevilla, que també havia mostrat gran interès en el jugador en els últims dies. El club de Birmingham es farà càrrec del 75% del seu salari i el 25% restant l’assumirà el Barça. Lenglet cobra vuit milions d’euros nets; per tant, el Barça haurà d’assumir quatre milions bruts de la fitxa del francès (dos de nets).

El jugador va estar ahir al matí reunit a les oficines de la ciutat esportiva de Sant Joan Despí amb el seu representant i la direcció esportiva del Barça. Lenglet va sortir per la porta a quarts de tres de la tarda. No hi tornarà. L’esperen a Villa Park. Amb el Tottenham va jugar un total de 24 partits com a titular el curs passat en la lliga i va ser el novè jugador de la plantilla més usat en la competició estatal. Unai Emery espera treure’n també un alt rendiment aquesta pròxima temporada.

Dies enrere el Barça l’havia inscrit en LaLiga, això sí, sense dorsal. La seva sortida era clara i ara ja és una realitat. La idea és que avui s’oficialitzi, un cop Lenglet hagi superat la revisió mèdica i tota la documentació estigui en regla. Xavi i el Barça es treuen pes de la motxilla.

L’OPERACIÓ

Lenglet cobra vuit milions d’euros i el Barça assumirà un 25% del salari. Serà oficial avui
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)