Barça

João Félix:”Sempre hem treballat per ser aquí”

La primera presentació oficial del Barça l’endemà del tancament del mercat ha estat la de João Félix, cedit per l’Atlético de Madrid fins a final de temporada, sense opció de compra. Al terreny de joc del camp Tito Vilanova, el jugador portuguès i el president, Joan Laporta, han escenificat la firma del contracte.

João Félix

“Crec que tothom sap com de content estic de ser aquí. Sempre hem treballat per ser aquí. Era un somni de petit”, ha explicat el futbolista. “Vinc per ajudar, a ser un més, i que sigui una gran temporada”.

“Ho buscava des de fa molt. Quan em van parlar de l’interès del Barça, em vaig il·lusionar molt. Amb l’esforç de tots, s’ha aconseguit.” João Félix ha argumentat la predilecció pel Barça: “Des de nen, a casa, amb el pare i el germà, sempre vèiem el Barça. Teníem aquest somni, aquesta il·lusió.”

“Espero una temporada molt bona, que donem moltes alegries als aficionats del Barça, i lluitar per títols, que aquest club viu de títols, de grandesa.” Algun objectiu concret? “La Champions sempre ha estat el meu somni, però hem d’anar partit a partit.”

Deco

“Estem tots contents amb l’arribada de João. Ens ha demostrat que volia venir al club. Crec que pot aportar molt a l’equip i que millorarem molt com a plantilla. Sempre busquem donar millors solucions, i amb João crec que creixem com a equip”, ha dit el director esportiu.

Joan Laporta

“Com a president, avui és un dia molt important per a la història del club. Incorporem un jugador d’un gran talent, que podrà expressar tot aquest talent en el nostre equip. El seu talent, amb el nostre sistema de joc, el podrà expressar plenament. Veig que està molt motivat, i nosaltres, també”, ha explicat el president. “Li vull agrair el compromís que ha mostrat amb el club. Aquest fitxatge s’ha fet possible perquè des del club s’ha treballat molt bé, amb Deco i tot el seu equip. No ha estat fàcil. I també hi ha hagut per part del seu agent, Jorge Mendes, un gran esforç. I sobretot, el jugador.” I, dirigint-se al jugador, ha dit: “Estem molt il·lusionats perquè pensem que amb tu, João, millora molt la plantilla.”

Elogis a Mateu Alemany

El president també ha parlat de Mateu Alemany, que deixa el Barça. “Volia destacar la feina que ha fet Mateu Alemany en aquest mercat d’estiu. Ell ens va comunicar que a final de mercat es plantejava tenir unes altres responsabilitats, en principi té previst marxar, i vull destacar la seva feina. Ha treballat fins al final. I això és motiu d’elogi. És un gran professional i sap que tindrà les portes del Barça sempre obertes.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)