Barça

El Golden Boy pot tornar a ser culer

Tres blaugrana. Gavi, actual guanyador que va succeir Pedri; Alejandro Balde, i Lamine Yamal, en la llista de candidats al millor jugador de menys de 21 anys

Darrerament, el Golden Boy és blaugrana. El premi, que entrega la revista italiana Tuttosport al millor futbolista menor de 21 anys del futbol europeu, el van guanyar Pedri (2021) i Gavi (2022) el curs passat, i en aquest el Barça hi torna a tenir candidats, tres. Sense anar més lluny, un d’ells és Gavi (18 anys), que revalidaria guardó, cosa que mai ha passat; l’altre és Alejandro Balde (19 anys), un dels favorits després de la irrupció protagonitzada la campanya passada, i l’últim, que s’ha colat darrerament en l’actualització dels 100 nominats en què els altres dos ja hi eren, és Lamine Yamal (16 anys), la sensació del moment.

No obstant, dels tres qui més possibilitats té és Balde, que haurà de competir pel premi amb Jude Bellingham (20 anys), del Real Madrid, i Jamal Musiala (20 anys), del Bayern.

En la llista hi ha també Arnau Martínez (20 anys), del Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)