Barça

Vuit culers en la nominació

Pilota d’Or. Bonmatí és la favorita per endur-se el trofeu individual i també són finalistes Guijarro, Rolfö, Mapi, Paralluelo i Oshoala. Lewandowski i Gündogan són a la llista masculina

El Teatre Chatelet de París serà, de nou, l’escenari que coronarà el 30 d’octubre els futbolistes més destacats de la temporada passada, segons el parer d’un jurat internacional de periodistes especialitzats. Ahir, de moment, es van conèixer les llistes dels finalistes en les diferents classificacions i en la categoria reina està nominada Aitana Bonmatí, la gran favorita enguany per endur-se la Pilota d’Or i rellevar d’aquesta manera Alèxia Putellas. També les blaugrana Patri Guijarro, Rolfö, Mapi León, Salma Paralluelo i Oshoala són entre les 30 finalistes.

Pel que fa a la llista masculina, en clau culer apareixen Robert Lewandowski i Ilkay Gündogan, aquest últim pels èxits amb el Manchester City, tot i que les grans apostes per recollir el premi són Leo Messi, Erling Haaland i Kylian Mbappé. Els altres futbolistes del Barça que apareixen com a nominats són Balde, Pedri i Gavi per al trofeu Kopa, que acredita el millor jugador jove del curs. El canari ja va guanyar el del 2021 i l’andalús, el del 2022. A més, Ter Stegen és un dels deu candidats a guanyar el premi Yachine al millor porter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)