Barça

Raphinha també s’afina

Internacionals. L’extrem, que després de l’expulsió en la primera jornada i els dos partits de sanció ha tingut poc protagonisme en aquest inici de curs, agafa confiança amb el Brasil. Partidàs contra Bolívia del culer amb gol i assistència

Amb l’adeu d’Ousmane Dembélé, el propietari de l’extrem dret al Barça s’entreveia clar: Raphinha. I així va ser de bon començament, però tot li ha anat en contra al brasiler en aquest inici de campanya. I és que en la primera jornada al feu del Getafe va ser expulsat al minut 42, una vermella que li va costar una sanció, i de 2 partits, en el els quals va emergir Lamine Yamal, que de moment li ha arrabassat la posició. Un inici calamitós per a un Raphinha que ahir, amb el Brasil, va tornar a somriure. El blaugrana va jugar tot el partit, corresponent a la fase de classificació per a la copa del món, que la canarinha va guanyar (5-1) contra Bolívia, i va fer un partidàs. Des de l’extrem dret va pesar, va generar moltíssimes ocasions de gol i va contribuir a la golejada amb una diana i una assistència.

90 minuts de Gündogan i Ter Stegen en la desfeta (1-4) d’Alemanya

Ter Stegen i Gündogan van marxar escaldats de l’Alemanya-Japó disputat ahir. L’enfrontament, amistós, es va resoldre amb triomf del combinat asiàtic, que va golejar (1-4) l’europeu. Els culers van disputar tot el partit. D’altra banda, avui és el torn per a més blaugranes, que sí que competiran, en la fase de classificació per a l’Eurocopa. El primer a entrar en escena serà Christensen, que amb Dinamarca visitarà Finlàndia (18 h). Després (20.45 h) jugaran Lewandowski, capitanejant Polònia a Albània, i De Jong, que amb els Països Baixos se les heurà, també a domicili, amb Irlanda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)