Barça

Un nou organigrama

La figura de Deco és el gran canvi en el nou organigrama esportiu del Barça. El portuguès assumeix més pes després d’haver treballat durant l’estiu braç a braç amb Mateu Alemany, que va desvincular-se de l’entitat blaugrana un cop va tancar-se el mercat. Ara ell és el màxim responsable de l’àrea de futbol. L’altra novetat és la incorporació de Bojan Krkic com a coordinador, amb contacte directe amb Deco, Xavi i Alexanco. A més, el de Linyola s’afegeix també a la comissió esportiva formada pel mateix Deco; el president, Joan Laporta; el vicepresident esportiu, Rafa Yuste; el responsable del futbol formatiu, Joan Soler, i per Enric Masip, mà dreta i assessor de Laporta.

La resta de l’estructura, tal com va explicar Deco, és exactament la mateixa, amb Xavi Hernández com a màxim responsable del primer equip treballant amb la resta d’estructures. Alexanco es mantindrà al capdavant del futbol de base, Paulo Araujo s’ocuparà dels cercapromeses i Franc Carbó serà el director de gestió.

La presentació del nou organigrama també va servir per confirmar que l’equip femení en queda al marge i que Deco no tindrà cap implicació en la planificació de la plantilla de Jonatan Giráldez, que disposarà de la seva pròpia estructura. “L’àrea del femení no depèn de mi, però estaré disponible per aportar i ajudar en el que calgui. Volem el millor per a totes les àrees”, va dir Deco.

ELS CANVIS

Deco i Bojan són les novetats en l’estructura del futbol blaugrana

A PART

El portuguès confirma que l’àrea de l’equip femení no dependrà d’ell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)