Barça

Tebas: “Si el Barça ven un dels seus jugadors franquícia ho podria solucionar”

Aquest migdia s’ha dut a terme l’acte de LaLiga en què ha anunciat els nous límits salarials dels equips de primera i de segona divisió A en què el president de la patronal, Javier Tebas, i el director general, Javier Gómez. El cas del Barça que ha passat de 648.824.000 euros a 270.026.000 euros de límit salarial ha focalitzat la presentació.

El club blaugrana continua excedit, ja que la massa salarial és d’uns 400 milions d’euros, per tant, té un excés de més de 130 milions. “El Barça ha hagut d’avalar per poder inscriure. O fan altres operacions o estan limitats. Tenen el límit excedit i estan sotmesos a la norma del 60%”, ha dit Javier Gómez. “No podem dir quan tornarà a una situació normal. Depèn del què faci el Barça en el seu àmbit empresarial o de negoci. Nosaltres podem monitoritzar les temporades. Potser ven un gran jugador dels que té ara i fa un pas de gegant”, ha dit Tebas que ha incidit en què una venta important li podria solucionar tot plegat: “Arrossega contractes històrics i no podem pretendre que faci fora tots els jugadors de cop. La solució estar per altres camins. Si ven un dels seus jugadors franquícia ho solucionaria. Prefereix anar limitat al mercat i anar poc a poc per adaptar-se a la massa salarial que li correspon, que és molt superior. Ha d’anar generant estalvis”. No obstant, Tebas ha reconegut que “estan fent un gran esforç”. Gómez ha afegit: “El què ha de fer és anar reduint plantilla. Ha sortit Ansu Fati, Lenglet, Dest, Abde, Kessié, Dembélé, han rescidit Jordi Alba, a Umtiti... han fet moltes coses. Però estan sotmesos a un estrés en la capacitat de contractació.”

D’altra banda, també han explicat el cas de Joao Félix. El Barça li paga 400.000 euros, però LaLiga compatibilitza més diners en aquest sou en el cost de plantilla. “Una cosa és el que els clubs paguin als jugadors i depenen del cas hi ha valoracions internes de LaLiga que adapta aquests contractes. Valorem per molt més aquest contracte. El Barça li paga bastant menys que el què nosaltres li valorem”, ha dit Gómez. “Nosaltres comptem molts més de 400.000 dels que diuen que cobra. Una cosa és el què li paga el Barça i no el què valorem nosaltres. Als nostres efectes no son 400.000 euros, son molt mes”, ha completat Tebas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)