El Barça no falla a Madrid (0-2)

El Barça ha començat la defensa del títol de lliga amb una victòria treballada a camp del Madrid CFF (0-2), on va perdre l’únic partit de la passada temporada en aquesta competició. Un gol de Graham Hansen a les acaballes de la primera part i un altre d’Oshoala en els darrers minuts han estat suficients perquè els tres punts volessin cap a Barcelona.

Les blaugrana han saltat a la gespa amb una samarreta d’ànims a Fridolina Rolfö, operada del genoll fa pocs dies. Amb cinc campiones del món com a titulars, entre elles Cata Coll, i amb Montse Tomé a la graderia, el Barça ha imposat el seu domini des del principi, però sense acabar de generar perill. Les de Giráldez remenaven la pilota, però costava ser precís, en part també per culpa de l’estat lamentable de la gespa de l’estadi. El conjunt culer ho intentava de córner o a través de centrades laterals, però no afinava la rematada. Ho han intentat Bronze o Alèxia, però el gol no arribava, si bé s’olorava. Ha estat Graham Hansen qui ha fet el primer gol oficial de la temporada. La noruega s’ha anticipat a la seva defensora per rematar una centrada precisa de Clàudia Pina al segon pal (40’).

El guió de la segona meitat ha estat força similar, amb un Barça dominador però que no trobava la manera de fer el segon gol que deixés sentenciat el partit. Ona Batlle ha fet volar Paola Ulloa (49’) i Alèxia ha fregat el 0-2 amb una rematada de cap a centrada d’Aitana (51’), però la més clara l’ha tingut Patri Guijarro. L’MVP de la darrera final de la Champions ha recuperat la pilota a la frontal i ha entrat a l’àrea, però el seu xut ha topat amb el pal (69’). El Barça no ha respirat tranquil fins al minut 84, quan Oshoala ha fet el 0-2 definitiu. La nigeriana ha culminat una magnífica jugada individual d’Ona Batlle, que ha firmat un debut amb nota. Brugts també s’ha estrenat oficialment.

La lliga s’atura per la disputa de partits internacionals. El pròxim 1 d’octubre, Sporting Huelva-Barça (19 h).