Barça

“L’objectiu és passar primers”

Xavi Hernández Entrenador del FC Barcelona

“Tenim una plantilla per poder competir a Europa, però això no va de paraules sinó de fets”, va deixar anar ahir Xavi durant la roda de premsa prèvia a l’estrena en la Champions. I és que un dels objectius que no es poden escapar és “passar com a primers de grup i estar en el bombo dels vuitens”. Aquest és l’objectiu principal després “d’un primer any en què no ens donava per competir i un segon any en què ens va donar per competir, però no pels resultats”.

El tècnic blaugrana veu un vestidor “endollat i amb il·lusió per tornar a estar en aquesta competició”, i creu que estan en el moment ideal per “fer un pas endavant perquè és un escenari perfecte” i els jugadors arriben “en bon estat de forma i de joc”. Una de les tasques més difícils serà decidir quins atacants formaran l’onze inicial, tot i que Xavi es mostra positiu: “Beneït problema, que hi hagi molta gent en gran estat de forma rendint a bon nivell, però tan importants són els que surten d’inici com els que surten després.”

Sobre l’Anvers, Xavi creu que és “un rival fort, que barreja joventut i experiència al darrere i té molt dinamisme a les bandes per com les doblen, també per dins”. També va lloar l’entrenador de l’equip belga, Mark van Bommel: “Va ser un bon company i amic, i ara està fent un bon treball.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)