João Félix guia el Barça en la maneta a l’Anvers

Champions League 2023/24. Grup H

Estrena immillorable del Barça en aquesta Champions League 2023/24. De la maneta contra el Betis a la golejada contra el Royal Anvers. El Barça continua embalat després del retorn post seleccions. Gols i més gols. Una altra gran nit de futbol a Montjuïc, al ritme d’un João Félix estel·lar. El portuguès va marcar dissabte el seu primer gol com a blaugrana i avui ha marcat el seu primer doblet. Dos gols i una assistència en el seu primer partit de Champions amb el Barça. Idíl·lic. El Cholo Simeone, incrèdul.

João Félix parla l’idioma Barça. Sembla que porti tota una vida aquí. En les seves dues primeres titularitats ha marcat tres gols. Perfectament integrat. Seu ha estat el primer gol de la nit, amb un xut ras ajustat al pal després d’una gran jugada coral de tot l’equip (11’). Participació del portuguès també en l’acció del 2-0. Seva ha estat l’assistència a Lewandowski, en una acció precedida per una gran pilota filtrada per De Jong (19’). El Barça ha liquidat el partit en 22 minuts perquè Raphinha ha tornat a trobar porteria en una centrada que s’ha enverinat després de tocar en Bataille.

L’equip de Mark van Bommel ha estat víctima de la voracitat d’un Barça que en el minut 53 ha fet el quart, obra de Gavi, que ha culminat una jugada embolicada amb un gran xut. El cinquè i definitiu gol ha arribat en el minut 66, era el segon de João Félix, aquest cop amb el cap, després d’una gran centrada de Raphinha.

La golejada del Barça encara hauria pogut ser major, però a Lamine Yamal i a Lewandowski els ha faltat punteria en múltiples accions al tram final. la temporada passada l’equip també va començar la fase de grups golejant el Viktoria Plzen i va acabar eliminat. Caldrà ara confirmar les bones sensacions en els propers partits contra el Porto i el Xakhtar. Inici esperançador.