Barça

L’1x1 del Barça-Anvers

Per Clara Rodergas

TER STEGEN (90’)
espectador
Els belgues només van fer una rematada entre els tres pals i l’alemany la va blocar fàcilment. També va fer dues aturades brutals en una acció que estava invalidada. Fi a una ratxa d’onze partits seguits del Barça encaixant a Europa.
CANCELO (76’)
integrat
El portuguès va tornar a divertir-se a Montjuïc. En defensa, va complir amb escreix amb la poca feina al lateral. En atac, va actuar com un migcampista més, pràcticament com a mitjapunta. Va regalar una rabona i va ser substituït.
KOUNDE (90’)
segur
Va ser un partit plàcid, amb molt poca feina, però la que va tenir la va resoldre amb contundència i solidesa. Amb ell, Christensen i Araujo –a punt de rebre l’alta–, el Barça està molt ben cobert en defensa.
CHRISTENSEN (90’)
rítmic
Primer partit sencer del danès amb el Barça aquesta temporada. Important. Va mostrar-se calmat, amb poca feina. Se’l veu confiat a l’hora de trepitjar camp contrari i provar passades verticals que trenquin línies.
BALDE (90’)
tranquil
No va patir tant com el dia del Betis, en què els andalusos li van guanyar l’esquena més d’una vegada. En atac li falta més precisió en l’última passada. Va xutar en una acció en què João Félix i Lewandowski estaven sols.
DE JONG (58’)
aplicat
Amb el descans de Romeu, el neerlandès va ocupar la posició de pivot, si bé s’acostava molt a l’àrea amb les seves clàssiques conduccions. Va participar en el 2-0. Va ajudar més en defensa, com li exigia la seva posició.
GÜNDOGAN (90’)
RECUPERAT
Després del cop a l’esquena i la suplència contra el Betis, va tornar a la titularitat. Va veure una passada molt difícil en l’1-0 de João Félix. Quan rep per dins, amb llibertat i espais, l’alemany fa molt mal al rival.
GAVI (58’)
apassionat
Va jugar fàcil i intel·ligent amb la pilota i va tenir el premi de marcar el 4-0. Celebració amb petó a l’escut, com sempre. Xavi va evitar problemes, ja que va jugar amb foc quan tenia una targeta groga, pressionant al límit de l’amonestació.
raphinha (68’)
REIVINDICATIU
Gol contra el Betis i titularitat a Europa. El brasiler, tossut, continua posant en problemes Xavi amb el rendiment dels atacants. Va fer la centrada que va acabar en el 3-0 en pròpia porteria i va assistir João Félix en el 5-0.
lewandowski (90’)
endollat
Com l’any passat, ha arrencat la temporada com un tro. Ja són quatre partits consecutius marcant –el curs passat van ser cinc–. Molt mòbil i fent bones combinacions amb els socis de l’atac. No se’l veu tan sol al davant.
jOÃO FÉLIX (68’)
ENCANTAT
Encantat el culer amb el seu rendiment, encantat ell de tornar a gaudir a la gespa i encantat per un poder que es tradueix en dues exhibicions en dos partits. Ahir, doblet i assistència. Implicat en la pressió defensiva.
romeu (32’)
retorn
Onze anys després del seu últim partit de Champions amb el Chelsea, Romeu va trepitjar Europa amb el club de la seva vida.
fermín (32’)
debut
Premi per al migcampista, que va poder estrenar-se en la Champions. Va fer una gran feina en la pressió, recuperant pilotes.
FERRAN (22’)
incisiu
Va provar de desbordar i va vorejar el gol amb un xut amb l’esquerra.
LAMINE (22’)
HISTÒRIC
Es va convertir en el debutant més jove del Barça en la Champions League.
roberto (14’)
rotacions
Amb Cancelo, se’l veurà poc de titular al lateral, però pot donar-li descans.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)