Barça

“És casa meva”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

Del Celta se’n va parlar poc en la prèvia, però Xavi Hernández va aprofitar per fer un repàs de la seva trajectòria des que és a la banqueta. Tot plegat poques hores abans de firmar la renovació.“Vam arribar en un moment molt difícil, amb unes circumstàncies realment adverses. Quan recordem aquella etapa veiem que s’ha treballat molt bé, des de la presidència fins a l’àrea esportiva. L’staff també s’ha deixat la pell perquè això canviés. Estem encara capgirant la truita. S’han aconseguit dos títols molt importants la temporada passada, però encara és un procés de construcció i formació. Estem competint i fent partits excel·lents. Vam donar mostres el primer any, en el segon vam aconseguir títols i aquest ha de ser el de la confirmació del bon joc i els resultats. Estic molt content perquè sento que tinc el suport del president. Em noto fort i els jugadors gaudeixen”, va explicar Xavi.

El terrassenc va reconèixer que no es veu sent un Alex Ferguson, però sí que espera estar molts anys en el Barça. “És casa meva i estic encantat”, va explicar poc abans de recordar quin ha estat el moment més feliç des que va arribar a la banqueta.“Quan vam creure’ns que de veritat podíem competir, que va ser quan vam guanyar la supercopa. Va ser un punt d’inflexió. Els jugadors van veure que podien fer-ho. Era el camí i l’ideari del que volem: jugar bé i guanyar”, rememorava Xavi.

La prèvia

Centrant-se en l’actualitat i en el partit contra el Celta, Xavi confia en un nou triomf. “És important fer-nos forts a casa. No és el Camp Nou, però ens hi estem sentint com a casa. Hi arribem en un bon moment. Al davant tenim un Celta que porta menys punts dels que es mereix”, va dir. Finalment, va destacar la millora de la plantilla i va preferir no vaticinar títols. “L’objectiu és mantenir el nivell de joc i de resultats”, va cloure.

LA VALORACIÓ

Vam arribar en un moment molt difícil. Quan recordem aquella etapa veiem que s’ha treballat molt bé. Estem en un bon moment
Em noto fort. Tant de bo pugui estar molts anys aquí, és casa meva i estic encantat
Xavi Hernández
ENTRENADOR DEL BARÇA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)