Barça

Araujo, la gran novetat

L’uruguaià va començar la temporada amb mal peu, no pas per la seva actuació en l’únic partit que ha disputat fins ara, que va ser a Getafe en la jornada inaugural de la lliga, en què va exercir de lateral dret, sinó per la mala sort que va tenir quan va caure lesionat pocs dies després. Araujo, que abans de l’inici de curs ja sentia molèsties i va ser substituït durant el Gamper per evitar mals majors, va ser baixa definitiva a mitjan agost per un traumatisme al bíceps femoral de la cama esquerra, però ahir va rebre l’alta i va entrar en la convocatòria per al partit d’aquesta tarda a casa contra el Celta. La seva recuperació anava millor del que es preveia, res estrany per a Araujo, i podria haver estat a punt per a l’enfrontament contra l’Anvers, però Xavi va manifestar que no calia forçar.

El tècnic blaugrana va anunciar que contra els gallecs faria dues rotacions en l’onze inicial i una de les novetats podria ser incloure-hi el central uruguaià en detriment de Kounde, ja que juntament amb Ter Stegen és el jugador que ha disputat tots els minuts de joc i, tenint en compte el volum de partits, Xavi podria deixar el francès a la banqueta tot i el seu estat de forma, encara que sembla una aposta un pèl arriscada. L’entrenador va dir d’Araujo que és “un líder que transmet una sensació de màxima seguretat”.

Vitor Roque, tres mesos de baixa

P.M.

Tigrinho té trencats dos lligaments del turmell dret, després de la dura entrada de Nico Hernández que va rebre dijous en el partit de lliga contra l’Internacional de Porto Alegre. Després de diverses proves mèdiques i d’una consulta d’urgència entre l’Athletico Paranaense i el Barça, el jugador no passarà per la sala d’operacions i opta per un tractament conservador, que ja va iniciar ahir mateix. Els brasilers no donen cap data de retorn, però una lesió d’aquestes característiques podria deixar el davanter tres mesos apartat dels terrenys de joc i d’aquesta manera Roque ja no tornaria a jugar amb el Furacão, tenint en compte que el brasileirão acaba el primer cap de setmana de desembre. El Barça té prevista la incorporació del jugador de 18 anys el mes de gener vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)