Barça

“S’ha de jugar sense complexos”

Xavi Hernández Entrenador del FC Barcelona

El tècnic blaugrana no en vol sentir a parlar més, de les males temporades del Barça a Europa. Creu que l’equip ha fet un pas endavant i està preparat per afrontar aquest repte amb garanties. “En general, hem de fer una reflexió. S’ha d’abandonar ja tot això perquè sembla que veiem fantasmes”, va afirmar Xavi. “Aquí hi ha gent que ha guanyat molt, com Gündongan, Cancelo, Ter Stegen, Lewandowski... Tenim més experiència i ens hem reforçat bé. Contra el Porto, és un escenari ideal per fer un gran partit. S’ha de competir i imposar la nostra personalitat, pensant en positiu. Hem de jugar sense complexos. No serà fàcil, però hem començat bé, som líders”, va explicar el tècnic egarenc en la roda de premsa prèvia a aquest duel, en la qual també va assegurar que “com a mínim s’ha d’arribar a vuitens de final”. També va admetre que “mostrar un bon futbol i competir millor que en els últims anys a Europa és la nostra assignatura pendent”.

Respecte al Porto, Xavi va explicar: “És un equip que li agrada tenir la pilota, però també es tanca molt bé i físicament és fort. Pressiona espectacularment, guanya duels i, a més, és perillós a pilota aturada.” “Benvingut sigui aquest repte i el gran escenari. Són tres punts molt importants contra un rival històric”, va dir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)