Victòria de mèrit del Juvenil A (0-2)

Youth League. El Barça supera el Porto i és líder amb sis punts

El Juvenil A del Barça continua amb pas ferm en aquesta fase de grups de la Youth League. Després de superar l’Anvers en la jornada inaugural, avui l’equip d’Óscar López s’ha endut els tres punts del camp del Porto en un triomf treballat.

La primera part ha estat força igualada, si bé el Porto s’ha acostat més a l’àrea rival. Les més clares, però, han estat per al Barça, que ha topat dos cops amb el travesser. Primer ha estat Bernal, amb un gran xut des de la frontal (26’) i després Marc Guiu, amb un remat des de dins l’àrea que ha fregat el porter del Porto (40’). Entremig, Candé ha fet lluir Yaakobishvili (32’) i Calderó ha fet el mateix amb Diogo Fernandes (34’).

El Porto ha començat avisant en el segon temps amb una bona transició, però Cubarsí ha aparegut de forma providencial per tapar el xut de Candé (52’). Yaakobishvili ha evitat el gol de Tiago (73’), però el Barça ha arribat millor als darrers deu minuts. Marc Guiu ha controlat bé dins l’àrea i ha engaltat una canonada per fer el 0-1 (80’). Amb el Porto bolcat, i després d’un córner, Ángel Alarcón ha agafat l’esfèrica a camp propi, ha superat un defensa amb una sotana i ha definit bé davant Diogo Fernandes per fer el 0-2 definitiu (87’). El Barça suma sis punts en dues jornades.