Barça

El protagonista

Ferran Torres

Factor Ferran

La baixa per lesió de Raphinha obria el debat. Lamine o Ferran? Ferran o Lamine? Xavi va apostar per la fórmula Yamal i tothom hi va sortir guanyant. Tothom menys Lewandowski, és clar. Lamine Yamal es va convertir ahir a Do Dragão en el futbolista més jove de tota la història a ser titular en un partit de la Champions League. Rècord a la butxaca per només tres dies. El nigerià Celestine Babayaro ostentava fins ara el rècord amb 16 anys i 86 dies quan va ser titular amb l’Anderlecht la dècada dels noranta. Lamine l’ha superat, amb 16 anys i 83 dies. Premi per a ell. Però l’altre rècord que persegueix, ser el golejador més jove de la història de la Champions, haurà d’esperar encara, perquè ahir els honors els va fer Ferran Torres. A Ferran se li està posant cara de revulsiu. Amb el d’ahir contra el Porto són ja tres els gols que ha marcat el valencià aquesta temporada sortint des de la banqueta. Dels quatre gols que acumula aquest curs (tres en la lliga i un a Europa), tres han estat com a suplent. Més valor.

La lesió de Lewandowski, després d’una entrada del central David Carmo que l’anglès Anthony Taylor no va considerar ni falta, va permetre a Ferran entrar en joc en el partit. Era el minut 34 quan va saltar a la gespa i 12 minuts després ja havia marcat. Gol vital en el temps afegit de la primera meitat que va acabar significant tres punts d’or per al Barça. Encert de Ferran i regal de Romário Baró. El jugador del Porto va perdre una pilota incomprensible al mig del camp, Gündogan va olorar sang i va connectar amb Ferran i aquest, després d’una gran desmarcada, va controlar i va definir amb la cama esquerra per sota el cos de Diogo Costa. Ferran va penalitzar l’error de Romário Baró i catapulta el Barça en el lideratge del grup H. És el seu desè gol en la Champions comptant les seves etapes en el València, el City i el Barça. Romário Baró entra directe a la llista negra d’un Sérgio Conceição que ja ha posat la creu a Nico González per l’error comès en el seu dia contra l’Arouca. Conceição no fa presoners.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)