Barça

Torna la diversió al Johan

Lliga F. El Barça, en el partit pendent de la primera jornada i en l’estrena oficial a casa, supera còmodament el València i ja encapçala la classificació

Barça 6 València 0

BARÇA:Paños; Marta, Paredes, Jana (Mapi, 59’), Ona; Patri (Engen, 59’), Aitana, Mariona; Graham (Pina, 59’), Alèxia (Bruna, 74’) i Brugts (Oshoala, 74’).VALÈNCIA:Enith; Kerlly, Molina, Florentino, López (Tamarit, 72’); Carro (Ainhoa, 76’), Serna; Martí (Asun, 46’), Pauleta, Portales (Anita Marcos, 62’); i Fiamma (Chacón, 46’).GOLS:1-0 (9’) Florentino, en pròpia porteria. 2-0 (21’) Florentino, en pròpia porteria. 3-0 (43’) Aitana. 4-0 (61’) Mapi. 5-0 (63’) Alèxia, de penal. 6-0 (74’) Marta.ÀRBITRE:Paola Cebollada López (comitè aragonès).T.G.:a Chacón.PÚBLIC:2.988 espectadors a l’estadi Johan Cruyff.

Des del 24 d’agost havien passat moltes coses. Una gira per Mèxic, una vaga, una situació extrema per a les jugadores de la selecció espanyola, i dos partits de lliga que havien acabat amb victòria culer. El Johan Cruyff tenia ganes de donar la benvinguda al seu equip i regalar l’escalf que tan necessitava i enyorava després d’unes setmanes complicades i convulses a l’entorn de l’equip per motius que, malauradament, no tenien res a veure amb el futbol. L’estrena oficial del Barça a casa va recordar tants i tants partits que s’han jugat en aquest estadi i que l’equip de Jonatan Giráldez ha guanyat amb facilitat. Golejada contra el València per sumar el 9 de 9 i situar-se líder, davant del Madrid.

Des de l’homenatge a Alèxia pels 400 partits fins a l’ovació del xiulet final, el Barça va ser l’únic protagonista del partit. Després de dos partits en què l’equip havia hagut de suar de valent per emportar-se els tres punts, el conjunt blaugrana va tornar a mostrar aquesta superioritat habitual en la lliga. Assetjant el rival, atacant constantment, ofegant-lo en la sortida i sense concedir-li pràcticament cap ocasió. L’equip circulava ràpid per dins, amb Patri, Mariona i Aitana al mig i Alèxia actuant de fals nou. A més, les blaugrana feien mal per la banda, tant amb Graham Hansen per la dreta, com amb Ona i Brugts per l’esquerra. Per aplanar més el camí, l’equip de Giráldez es va trobar amb la mala fortuna de Claudia Florentino, que va marcar-se dos gols en pròpia porteria després de dues centrades de Graham Hansen. Amb el 2-0, el partit va fer encara més baixada i Aitana va fer el tercer abans del descans amb una rematada de cap molt difícil.

La festa ofensiva del Barça va continuar després de la represa, amb Enith Salón traient les rematades de les jugadores locals. En una d’elles, l’acció va acabar en córner i Mapi, després de servir en curt, va fer el quart amb una centrada que ningú va rematar. En la jugada següent, penal per mans. Aquest cop sí, Alèxia no va fallar des dels onze metres i va situar la maneta en el marcador electrònic. Marta va ser l’encarregada de tancar la golejada. Ja havia avisat en la primera part amb una canonada a la creueta, i va transformar de forma excepcional un llançament de falta directa en què la pilota va tocar el travesser abans d’entrar.

Diumenge, de nou al Johan Cruyff. Aquest cop, contra la Real Sociedad.

FÀCIL

Dos gols en pròpia porteria de Florentino encarrilen la victòria culer

ENTONANT-SE

Les de Giráldez, cada dia amb més rodatge, van oferir la millor versió fins ara

LES VALORACIONS

És important no guanyar per inèrcia. Ho hem guanyat tot al Johan i això condiciona al rival
Jonatan GIráldez
entrenador del barça
En línies generals ha estat un bon partit. Era important començar bé a casa, no fer cas del resultat i fer que la gent s’ho passés bé
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)