Barça

Patri, blaugrana fins al 2027

MVP. L’heroïna d’Eindhoven, que acabava el contracte, és la primera de la llista a renovar

El minut i 48 segons que separen l’1-2 i el 2-2 del Barça contra el Wolfsburg en la final de la Champions d’Eindhoven ja formen part de la història del club. Un moment d’èxtasi culminat per Rolfö una estona després. L’autora dels dos gols va ser Patri Guijarro. Una futbolista total. La millor pivot del món, que va demostrar que també podia ser de les millors interiors del planeta futbol. Un premi a una jugadora sovint infravalorada, però que és una peça imprescindible en el Barça de Jonatan Giráldez. Tant, que retenir-la era bàsic i el club ho ha fet. La migcampista balear, que acabava el contracte el 2024, ha renovat fins al 2027.

L’MVP de la final de la Champions, doncs, continuarà vestint de blaugrana durant uns quants anys més. “Estic molt contenta i il·lusionada. Són gairebé deu anys aquí i poder estar-hi fins al 2027 és una felicitat enorme”, va explicar als mitjans del club. “Em sento molt valorada i estic molt agraïda. Tinc ganes d’afrontar els anys que venen”, va reconèixer Patri.

Amb aquesta renovació, el club tanca la primera de les moltes renovacions pendents aquesta temporada. Alèxia, Mapi, Paños, Bronze, Mariona, Oshoala, Marta i Gemma Font acaben el contracte, a més del tècnic, Jonatan Giráldez. Fa uns dies, Laporta ja va reiterar que el club faria un esforç malgrat els problemes econòmics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)