Barça

“No hi ha títols menors”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

El 2024 ha començat encara amb la irregularitat en el joc del Barça. El seu tècnic, Xavi Hernández, sap que és important canviar aquesta dinàmica i veu la supercopa com una oportunitat. “No hem de regalar res. Fent el diagnòstic, són errors nostres. Hem de trobar continuïtat per demà. Són competicions del KO i no podem cometre errors, perquè ens penalitzen i ens envien cap a casa. Tenim ganes i il·lusió. Estem esperançats i volem jugar la final. Necessitem retrobar-nos amb nosaltres i toca fer un partit complet.”

El tècnic vol fer un “clic” en la supercopa, com l’any passat. “Respectem l’Osasuna, però som favorits. Som el Barça, però és un partit a cara o creu i hem de demostrar que mereixem ser en la final. Tant de bo la competició serveixi per retrobar-nos amb el joc i amb un títol que l’any passat ens va anar a meravella. Ens va donar confiança, moral i estabilitat. Aquest any també ens la donaria. No hi ha títols menors. Potser mediàticament no s’hi dona tanta importància, però en té.” El tècnic confia en el vestidor. “Crec que l’equip està preparat per competir. Tenim moltes coses positives per fer un gran torneig.” Finalment, Xavi també va elogiar l’Osasuna. “Té les coses molt clares i sempre ens ho ha complicat”, va dir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)