Barça

L’examen

Copa. El Barça, amb vuit baixes, visita sense xarxa de seguretat l’Unionistas

El Barça se la juga avui (19.30 h) a Salamanca. És un examen per a Xavi i per a l’equip el duel contra l’Unionistas, en què hi ha un lloc de quarts de la copa en joc. El conjunt culer ha de guanyar, si és canviant la cara millor, però el més important, ara mateix, és superar l’eliminatòria. Una derrota el deixaria, és clar, fora de la cursa per un altre títol i afegiria, a més, més llenya al foc a la complicada situació existent. Senzill segur que no ho serà, ja va costar als blaugrana desfer-se en l’anterior eliminatòria del Barbastre (2-3) de 2a FEF. Unionistas de Salamanca és un conjunt que milita en una categoria superior, a la 1a FEF, on ocupa la tretzena posició del grup 1. “Serà complicat, per a ells és el partit de la seva vida i hem d’igualar el seu coratge i la seva fe”, va indicar Xavi, que no podrà disposar de vuit dels seus futbolistes. Iñigo Martínez, Gavi, Ter Stegen, Alonso, Cancelo i Raphinha continuen lesionats i Araujo i Lamine Yamal estan sancionats. El central va ser expulsat en la final de la supercopa contra el Madrid i compleix avui el seu partit de sanció, mentre que el jove extrem arrossega també càstig –avui ja acaba– per una expulsió en la copa juvenil del curs passat.

No té cap baixa l’Unionistas, que afronta el duel amb tota la il·lusió i com un gran esdeveniment, després d’eliminar el Gernika (segona FEF), l’Sporting (segona A) i el Vila-real (primera). El seu feu, el Reina Sofia, en què caben 6.000 espectadors, estarà ple. “Tot ha de ser perfecte perquè guanyem el Barça, hem de ser quirúrgics en tot el què fem i no cometre cap errada”, va manifestar el tècnic del conjunt castellanolleonès, Daniel Ponz.

6 Partits guanyats 12

7 Partits empatats 2

6 Partits perduts 5

13 Gols a favor 39

16 Gols en contra 23

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)