Barça

“No volíem l’Athletic”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

Xavi Hernández és conceptualment un entrenador dissenyat antagònicament a la manera de fer i pensar del Cholo Simeone. L’entrenador de l’Atlético de Madrid viu eternament abraçat ja des de fa anys al seu lema “partit a partit”, sense voler valorar res que no faci referència al pròxim rival. Xavi no va tenir inconvenients a parlar ahir de la copa, malgrat que avui el seu Barça es jugui continuar viu en la lliga en un camp tan difícil com el del Betis. Xavi va ser franc i va admetre que no volia l’Athletic de Valverde en els quarts de la copa, però el Mono Burgos i Julien Escudé li van espatllar els plans en l’extracció de les boles. “San Mamés és un estadi molt complicat. L’Athletic és un rival que no volíem. Ens van eliminar a quarts el 2019 i a vuitens el 2022. És un rival molt difícil. Està clar que el que passi en la copa ens marcarà el futur.”

Honestedat de Xavi de cara a la batalla de dimecres i fe quant a la possibilitat de remuntar en la lliga: “A la plantilla li he traslladat un missatge de calma i tranquil·litat, i un missatge de voler competir bé. Tenim tres títols en joc per endavant i els competirem. L’any passat estàvem nou punts per sobre del Madrid i ens deien que podíem perdre la lliga. A mi m’agrada sempre pensar en positiu. M’agrada pensar que lluitarem per aquesta lliga”. “Aquí al Barça la tendència sempre és ser negatius, potser perquè som catalans. La tendència és pensar ai, ai, ai el Betis... ai, ai, ai l’Athletic... però, mira, ja hi soc jo per contrarestar-ho.”

Elogis a Ferran i Cubarsí

Xavi també va parlar de dos dels noms propis de l’eliminatòria contra l’Unionistas i va elogiar tant Ferran Torres com Pau Cubarsí: “De Ferran puc dir que és un futbolista fort mentalment. Aquí en el dia a dia et fan sentir que no serveixes, fan que et sentis petit, ja sigui com a jugador, com a entrenador, com a metge... A l’estiu em va escriure un missatge important i vaig pensar que faria un bon any. Per jugar al Barça has de tenir caràcter i ell en té.” “Cubarsí està preparat. L’altre dia va fer un gran partit. Va jugar amb personalitat i responsabilitat. Dilluns compleix 17 anys, és molt jove, però té un gran futur”, va dir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)