Barça

“Últimament m’estic irritant”

Frenkie de Jong Migcampista del Barça

Frenkie de Jong ha estat un dels noms que més ha sonat últimament en l’entorn del Barça pels rumors sobre el seu futur. El neerlandès, que va ser l’escollit per atendre els mitjans de comunicació en la prèvia de l’important duel d’aquesta nit, va aprofitar l’altaveu per mostrar el seu malestar amb la premsa per les informacions que s’han publicat sobre ell. “Últimament, m’estic irritant, estic una mica emprenyat. Hi ha moltes coses que es publiquen que no són veritat, i no entenc com no us fa vergonya.”

El migcampista, amb el gest d’enfadat, va apujar el to quan va fer referència a les especulacions sorgides al voltant del seu salari: “Esteu parlant molt del meu contracte: renovació, salari... hi ha molt de fum. Dieu que estic cobrant 40 milions, però això és molt lluny del que guanyo en realitat. No penso dir xifres, però s’han inventat una història que no és veritat.” I hi va afegir: “Considero el club com els meus companys, l’staff i la gent amb qui treballo cada dia. Si hi ha una opinió que no jugo bé, que no estic al meu millor moment, que no tinc nivell per al Barça... entenc que cadascú pot tenir la seva opinió, però no dir mentides.”

De Jong va ser molt clar quan va parlar sobre el seu futur. “Estic molt feliç al Barça, és el club dels meus somnis i sempre ho he dit. Espero continuar molts anys aquí.” Sobre el Nàpols, va afirmar que “té un bon equip i Kvaratskhelia marca diferències”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)