L’1x1 del Barça-Getafe

Per Clara Rodergas

TER STEGEN (90’)
ATENT
En un partit en què pràcticament no va rebre xuts, va aturar-ne un de Milla en un moment important. Continua un xic imprecís en les passades, si bé el vent ahir tampoc el va ajudar. Se’l va veure dubitatiu en alguna sortida aèria.
KOUNDE (90’)
complet
Dels millors partits de la temporada de francès, en la línia del que va oferir a Nàpols. Va estar molt bé en defensa i va perdre pocs duels. Per rematar-ho, va fer l’assistència del gol a Raphinha amb una gran passada a l’espai.
CUBARSÍ (90’)
PROFESSOR
Nova classe magistral de sortida de pilota del jove central, que va ser capaç de superar línies amb passades per dins i iniciant jugades de gol. A la dreta juga més còmode que a l’esquerra. En defensa, va imposar-se en la majoria dels duels.
araujo (90’)
seriós
A l’uruguaià se’l veu més còmode a la dreta que no pas a l’esquerra, on va actuar ahir, sobretot a l’hora de sortir amb la pilota. Malgrat tot, bona actuació i porteria a zero important per a l’equip blaugrana.
CANCELO (83’)
pla
Com sempre, molta més presència en atac que no pas en defensa. Va fer alguna bona centrada amb perill, però també va errar en algunes decisions finals. El joc va concentrar-se més pel costat de Raphinha.
CHRISTENSEN (77’)
sorprenent
Potser va ser el menys nítid en la sortida de pilota, veient-se superat per la intensa pressió del Getafe en alguna acció, però va aventurar-se en el 2-0 amb un desmarcatge i assistència a João Félix. Va acabar fos.
DE JONG (90’)
reivindicatiu
Va anar de menys a més. En els primers deu minuts va perdre un parell de pilotes prop de la frontal que podrien haver tingut conseqüències. Es va anar entonant i va fer el tercer en una setmana en què ha llançat missatges.
GÜNDOGAN (83’)
clarivident
Força presència del migcampista alemany, que va rebre diverses faltes i, fins i tot, va encarar-se amb Alderete en una acció –poc habitual en ell–. Li va anar d’un pèl de no poder rematar a gol una centrada de Raphinha.
JOÃO FÉLIX (63’)
golejador
El portuguès, que tornava a la titularitat, va estar molt perseguit i ben marcat al llarg dels 63 minuts. Va esforçar-se més en defensa que en altres dies. Va pecar d’egoisme en alguna acció ofensiva, però va acabar aportant un gol.
LEWANDOWSKI (90’)
frenat
Fi a la ratxa golejadora, i això que Xavi li va donar els noranta minuts en un bon dia per descansar. Va descarregar pilotes, va guanyar duels i va fer alguna bona assistència que els companys no van aprofitar.
RAPHINHA (77’)
OMNIPRESENT
Si una cosa ofereix Raphinha és treball defensiu. Ahir, un dia més, va ser dels millors en la pressió, però, sobretot, va aparèixer en atac. Va fer el primer i va assistir De Jong en el 3-0. També va perdonar.
FERMÍN (27’)
actiu
Va aprofitar els minuts que li va donar Xavi: gol i entrega absoluta en cada acció. El públic li va agrair l’esforç.
romeu (13’)
oxigen
Va entrar per un Christensen cansat per aportar múscul i aire en el tram final. Podria haver tingut més minuts.