Barça

Oriol Romeu, preparat

Alternativa. El migcampista, que després d’un inici prometedor de culer va baixar el rendiment, se sent a punt per ajudar l’equip sense De Jong i Pedri

Les lesions de Frenkie de Jong i Pedri, i sumada la de Gavi, han deixat un buit a la medul·lar del Barça. Pel capbaix, Xavi Hernández podria estar sense els dos prop d’un mes –en el cas del canari segurament serà més temps–, per la qual cosa és el moment de futbolistes als quals fins ara els ha tocat ser més a l’ombra. Els focus, doncs, apunten a Sergi Roberto, Fermín i Oriol Romeu. Precisament, l’últim d’aquests, Romeu, va deixar-se veure ahir en la presentació del torneig MIC, duta a terme al Museu de la Ciència CosmoCaixa, on va explicar sentir-se a punt per al que calgui: “Jo estic preparat, sempre, per al que necessiti el mister. Treballaré en el que faci falta i donaré la cara quan toqui.”

No està sent un curs planer per al d’Ulldecona. El jugador de 32 anys va aterrar aquest estiu a can Barça procedent del Girona, en què va ser la campanya passada un dels millors mitjos centres de la lliga, però, després d’un bon començament de blaugrana, va anar perdent un protagonisme que s’esforça per tornar a tenir. “L’inici va ser bo, vaig gaudir d’uns bons partits i després el rendiment va baixar. Llavors és un tema més aviat personal de com puc recuperar la meva millor versió? Com puc tornar a gaudir jugant a futbol com feia la temporada passada? Buscant solucions, buscant respostes, preguntant, intentant esbrinar...”, va dir. “No he tingut cap tipus de problema mental, afortunadament. No ha anat més enllà. Només que no gaudeixes com a tu t’agradaria dins del camp. Després intentes treballar, buscar una rutina diària que t’ajudi, aquelles petites accions que et fan recuperar la confiança... i a partir d’aquí créixer. El futbol és canviant depenent del que facis”, va seguir Romeu, que ha participat en 28 partits en totes les competicions, 16 com a titular. “Em toca intentar recuperar les sensacions a través de minuts, de bons partits i ajudar l’equip. Quan no estàs bé el que més ràbia fa és no poder ajudar els meus companys i no poder acabar el partit amb bona sensació. I quan això no passa et passes la setmana donant-hi voltes i et preocupa una mica més”, va expressar. “Ara les sensacions cada vegada són millors i soc optimista que el final de temporada sigui positiu i pugui disfrutar aquests últims mesos competint i vivint experiències maques”, va cloure.

La primera oportunitat de fer aquest pas endavant la té divendres (21 h), contra el Mallorca, el compromís previ al duel de la Champions de dimarts (21 h) amb el Nàpols. “Primer hem de fer un bon partit divendres, acabar amb bones sensacions i, després, a passar de fase dimarts perquè la Champions és molt important per a nosaltres”, va indicar.

EL PROTAGONISTA

Ara les sensacions cada cop són millors i soc optimista que el final de curs sigui positiu
Oriol Romeu
MIGCAMPISTA DEL BARÇA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)