Barça

Giráldez: “No hem de fer res excepcional per classificar-nos per a la final”

El Barça buscarà demà (18.30h) a Stamford Bridge remuntar el 0-1 de l’anada contra el Chelsea per aconseguir un bitllet per a la final de la Champions el pròxim 25 de maig a San Mamés. En la prèvia d’aquest partit crucial, el tècnic blaugrana, Jonatan Giráldez, ha comparegut en roda de premsa. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

És el repte més difícil?

“No crec que sigui el repte més difícil perquè l’any passat vam tenir un repte a la mitja part de la final de la Champions encara més difícil perquè havíem de marcar tres gols per remuntar el partit. El que hem de fer demà és guanyar un altre. No hem de fer res excepcional. Hem de fer un bon partit, merèixer crear més ocasions de gol i guanyar el partit. A partir d’aquí, intentar classificar-nos per la final, però no crec que sigui el repte més difícil perquè hem viscut experiències des que jo soc al Barça molt més complicades. Sí que et dic que tenim un rival difícil al davant, i que respectem però intentarem fer el millor partit per classificar-nos per la final”.

Es veurà un Barça diferent al de Montjuïc?

“És cert que el partit d’anada va ser un partit molt igualat. Els dos equips van crear molt poques ocasions de gol, i nosaltres ara hem d’intentar crear més ocasions. Respecte als penals, portem tota la temporada preparant-los. Juguem competicions on implica treballar els penals, i de manera sovint ho practiquem”.

Aspecte mental

“Per mi tot és important. Has de jugar molt bé a futbol, estar fort a nivell mental per gestionar els moments d’adversitat. Com dic moltes vegades, quan les coses van bé, tot és més fàcil que surti. Les situacions més dolentes és quina capacitat tens a nivell mental per poder revertir aquesta situació. Demà, per l’eliminatòria que és i l’experiència que tenim, sabem que la part mental és molt important, però la futbolística també serà clau. Veurem un gran partit, amb 22 jugadores d’un gran nivell i que donaran un gran espectacle. Esperem que demà sigui un gran dia”.

Portar la iniciativa en el joc

“Tots els partits que hem jugat contra el Chelsea han estat així. Ens donen la iniciativa a nosaltres. Som un equip que acostumem a tenir més possessió que l’equip rival i el que es tracta és d’aconseguir generar el màxim d’ocasions. No crec que sigui un partit semblant al de l’any passat. Cada partit l’intentes gestionar d’una manera diferent. Demà veurem a un Barça que tindrà tota la intenció i desig del món per anar a per elles”.

Sobre la seva marxa a final de temporada

“És una cosa amb què no penso. Intento gaudir al màxim cada dia. Soc un privilegiat per poder treballar amb aquestes jugadores i l’staff. Per a mi és un somni poder dirigir aquest equip. Em sento molt afortunat i privilegiat, i vull gaudir cada dia com si fos l’últim. El focus ha d’estar sempre en el dia a dia. Quan arribi el dia ja serà el moment d’acomiadar-me. Ara mateix la meva preocupació és què hem de fer demà per superar l’eliminatòria”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)