Barça

Pau Cubarsí, renovat fins al 2027

Pau Cubarsí i el Barça seguiran de la mà. I és que el club blaugrana ha anunciat aquest migdia la renovació del central de 17 anys fins al 30 de juny del 2027.

D’aquesta manera, l’entitat culer s’assegura la continuïtat del defensa de l’Estanyol, pretès pels grans d’Europa, després de protagonitzar aquesta temporada una irrupció fulgurant.

Cubarsí, de 17 anys, ha signat per tres anys amb una clàusula de rescissió contractual xifrada en 500 milions d’euros. “Estic molt content perquè és un somni des de molt petit. Que un culer pugui renovar pel Barcelona és el millor que em podia passar en molt temps”, ha assegurat en unes declaracions distribuïdes pel club blaugrana. “Jo només volia jugar a futbol i divertir-me i anar passant els anys fins a veure-ho més clar i per això estic molt content pel treball”, ha insistit el jove defensa.

El central ha aprofitat per posar en valor la confiança que el club blaugrana està dipositant últimament en els jugadors del planter: “Estic molt content també per les oportunitats que estan tenint companys com Marc (Guiu) i Héctor (Fort) i les estem aprofitant al màxim, intentant donar-ho tot al camp per guanyar més minuts”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció