Barça

Xavi: “Si em mereixo tot això? Això és el Barça”

Xavi Hernández. Roda de premsa prèvia al Barça-Rayo

Onze minuts i dotze preguntes. Curta, massa curta. Compareixença exprés tenint en compte l’incendi actual. Això és el que ha donat de sí la roda de premsa de Xavi Hernández prèvia al partit contra el Rayo Vallecano. Importa poc el partit de demà més enllà d’aconseguir la segona plaça, l’expectació estava centrada avui en veure quina seria la versió de Xavi respecte totes les informacions publicades en les últimes hores sobre aquest últim gir de guió i una possible destitució seva. Xavi es manté ferm en la idea que la confiança del club envers l’entrenador continua sent la mateixa. Una paret. Pocs aclariments. Cal escoltar ara Laporta quan es decideixi a parlar.

El rival de demà, el Rayo.

“Demà tenim la oportunitat de sentenciar aquesta segona plaça, ho tenim tot de cara. L’any que ve volem jugar la supercopa. Tenim dos oportunitats però ho volem fer a la primera.”

S’ha dit que vostè hauria demanat una reunió amb el president i ell l’hauria refusat de moment.

“No us puc aportar massa, el club em transmet tranquil·litat. Tenim un projecte. Em transmeten aquesta il·lusió. Entenc el soroll però no ha canviat res”

Li molesten les filtracions que arriben des de l’entorn del president?

“No m’interessa. M’arriben informacions però no m’interessa. Tinc la confiança del president i de Deco, està intacta. Entenc els mitjans que heu d’escriure coses però per mi no ha canviat res.”

Aquestes coses debiliten l’entrenador. Com està?

“Ens asseurem amb Laporta, estem en permanent contacte. La cosa està com estava fa tres setmanes quan ens vam asseure aquí. Si hi ha algun canvi ja us ho comunicarem, però ja et dic, jo estic tranquil i enfocat en el Rayo.”

Entén que les seves declaracions prèvies a l’Almeria hagin conduït fins aquí?

“No et puc aportar res més del que em transmet el club i el club em transmet confiança. Tota la resta són històries que a mi no m’ha explicat ningú.”

Vostè es veu amb forces?

“Tinc zero dubtes que la cosa pot anar bé amb mi com a entrenador, amb gent de la casa, jugadors joves. Tinc l’honor d’estar on vull estar, al club de la meva vida, i tinc ganes de demostrar que tot això pot anar bé.”

Creu que es mereix tot això?

“Això és el Barça i aquestes coses poden passar. En aquestes hores que portem de dia només m’he centrat a analitzar el Rayo, mirar vídeos del Rayo.”

Què els ha dit als jugadors?

“Als futbolistes sempre els parlo amb total normalitat, els he dit exactament el que us estic dient a vosaltres, les mateixes paraules. No tinc motius per sortir aquí a enganyar públicament el barcelonisme.”

Hi ha inquietud en la plantilla?

“Hi ha molt soroll però això és el Barça. Els futbolistes estan enfocats en el Rayo.”

Serà un partit especial per vostè demà?

“Guanyar. Intentar assegurar aquesta segona posició i que l’afició estigui contenta.”

Entén que el president estigui enfadat?

“El president m’ha transmès tranquil·litat, el desig de guanyar contra el Rayo demà.”

Com està vostè?

“Em llevo content de ser entrenador del Barça, quan vinc amb el cotxe cap aquí vinc content d’anar on vaig i estic amb ganes de demostrar que pot anar bé.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.