1a divisió FEF

Eivissa, el primer pas per l’ascens del Barça Atlètic

Ascens 2a A. Els culers visiten aquest vespre Can Misses (19:15 h) per jugar la primera eliminatòria del play-off a doble partit

El filial blaugrana s’ha desplaçat fins a les Balears per jugar avui el primer partit de la promoció d’ascens a 2a A. L’Eivissa és el seu rival en una primera eliminatòria a doble partit, amb la sort de jugar l’anada a casa, avui els culers visitaran Can Misses (19:15 h).

El conjunt dirigit per Rafa Márquez va aconseguir la 3a plaça amb 70 punts guanyant en l’última jornada el Celta Fortuna (1-2) i no quedant segons pel goal-average en contra respecte al Nàstic, amb qui acaben empatats a punts. Márquez no podrà comptar amb Mikayil Faye, que ha estat convocat amb la seva selecció, el Senegal. Però recupera a Aleix Garrido de lesió i a Marc Bernal i Guille Fernández després de l’Europeu Sub-17.

L’Eivissa va aconseguir la 4a posició del grup 2 de 1a FEF perdent l’últim partit a casa el Recreativo (6è). Els balears no coneixen la victòria des de fa tres jornades. Els homes d’Onésimo Sánchez, però, tenen ganes de ser a 2a B la temporada vinent i comptaran amb un Can Misses ple després d’haver posat el cartell d’entrades exhaurides ahir a la tarda.

Qui surto guanyador de l’eliminatòria el pròxim dissabte 8 de juny al Johan Cruyff (19: 30 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)