Barça

L’Audiència dona la raó al Barça i anul·la la seva imputació per suborn al cas Negreira

L’Audiència de Barcelona ha revocat la decisió del jutge del cas Negreira d’imputar un delicte de suborn al Barça i els directius investigats pels pagaments a l’exvicepresident del Comitè Tècnic d’Àrbitres. Els investigats havien presentat recurs contra la decisió del jutge, que atorgava a Negreira la consideració de funcionari públic, clau per incloure el delicte de suborn.

La interlocutòria de l’Audiència de Barcelona remarca que la Federació Espanyola és una entitat privada de naturalesa associativa, amb personalitat jurídica pròpia.I, respecte al Comitè d’Àrbitres, lconclou que, tampoc per participar en l’exercici de funcions públiques, podria atribuir-se-li la condició de funcionari públic, la qual cosa faria decaure la qualificació de delicte de suborn.

Satisfacció al Barça

Un cop coneguda la interlocutòria de l’Audiència Nacional, el Barça ha expressat satisfacció en un comunicat: “El FC Barcelona mostra la seva satisfacció amb el sentit de la resolució dictada en el dia d’avui per l’Audiència de Barcelona en la mesura que confirma el plantejament defensat pel club i descarta la hipòtesi del presumpte delicte de suborn. Mantenim la nostra convicció que a través de la Justícia es podran esclarir definitivament els fets objecte de denúncia i acreditar l’absoluta innocència del club.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)