Barça

L'equip de la Fundació Barça viatja als Estats Units per a la Genuine World Cup

Aquest estiu, el Fundació Barça participa a la primera edició de la Genuine World Cup, que se celebrarà a Houston, Texas, de l’1 al 3 d’agost. Després de la seva victòria a ‘The Original Challenge’ a Miami fa dos anys, l’equip tornarà als Estats Units per competir al Shell Energy Stadium i al Holloway Field. En aquesta competició, s’enfrontaran a equips de LaLiga Genuine, MLS, Mèxic i Portugal, reafirmant el compromís del club amb l’esport inclusiu i la seva promoció a nivell internacional.

El Fundació Barça, format per jugadors amb discapacitat intel·lectual, ha estat un referent en la inclusió social mitjançant l’esport. A més, aquest esdeveniment no només serà una oportunitat per demostrar el seu talent i esportivitat, sinó també per compartir valors i experiències amb altres equips internacionals. La participació en aquesta competició és un pas més en la missió del Barça de fomentar un futbol més inclusiu i accessible per a tothom.

El viatge als Estats Units també permetrà a l’equip gaudir de la cultura i l’hospitalitat nord-americana, així com establir vincles amb altres comunitats esportives. Aquesta experiència enriquidora contribueix al desenvolupament personal i esportiu dels jugadors, i reforça els llaços entre el club i les iniciatives esportives globals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)